keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Se ainoa joululahjaneule

Tälle neulomisen lopahtamiselle ei ole enää edes mitään tekosyytä. Ei vain ole vuosikausiin neulottanut ja kaikissa muissa harrastuksissa, koulussa ja töissä on niin pitänyt kiirettä, että ei ole tullut edes yritettyä. Siispä taukoa on pidetty pitkään ja hartaasti.

Mummullani on tapana syksyisin ruveta vihjailemaan, että haluaa jotakin itsetehtyä lahjaksi. "Ei mitään tarvi sitte ostaa, ihan vain jotain itetehtyä pikkusen jos vain saa." En halunnut tuottaa vanhalle ihmiselle pettymystä, joten loin silmukat joulukuun alussa ja nahkeasti aloin neuloa. Motivaatiota kun ei ollut, niin lahjaurakka tuumasi jäädä viimetinkaan: sain sukat pääteltyä aattoaamuna ankaran neuleyön päätteeksi kello 6. Kamera jäi opiskelupaikkakunnalle, ja paketoinnille tuli kiire, joten näistä vähäisistäkin sukista on esitellä vain yksi juuri ennen paketointia otettu suttuinen kännykkäkuva.


Halusin pitkästä aikaa tehdä jotakin vähän hillitymmän väristä, joten sukkiin valikoituivat beige, luonnonvalkea ja laivastonsininen nalle. Varren ruusukuvio on roosa nauha -kuvastosta ja teräosan neule on Novitan ensimmäisestä sukkalehdestä. Sukat ovat kokoa 42 ja istuvat hyvin omistajalleen, vaikka kuvassa näyttävätkin aika pieniltä. Aattoaamua kohden innostuin hieman neulomisesta, joten ei sitä tiedä vaikka pikapuoliin tulisi useampiakin postauksia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti