sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Kesälomalla on hyvää aikaa syyssukille

Kun silmukan ytimestä -haasteen teemaksi tälle kuulle tuli lempiväri, halusin heti osallistua. Ongelmaksi tuli kuitenkin se, että en oikein osaa päättää lempiväriä vaan tykkään kaikista väreistä tasapuolisesti. En halunnut käyttää miljoonaa avaamatonta kerää vain pieniin raitoihin, joten sateenkaarisukkakaan ei tällä kertaa tullut kysymykseen. Lopulta päätin,että valitsen muutamia kivoja värejä ja teen niistä erityisen kivan yhdistelmän.


Olen kauan ajatellut että voisin tehdä lankakorissa vierekkäin nököttäneistä turkoosista ja pinkistä raitasukat, joten tartuin aika pian näihin keriin. Varren jälkeen värit alkoivat näyttää omaan silmään vähän ummehtuneilta, joten päätin lopulta lisätä vielä mukaan keltasen raikastamaan. Koska kenellekään muulle perussukat eivät enää tunnu kelpaavan, päätin tehdä tämän parin itelleni syksyksi. Käytän yleensä eriparisukkia, joten tietenkin tässäkin värit vaihtoivat paikkaa toisessa sukassa.


Näissä oli lankana siis kaapissa kauan muhineet vähän vajaat nallekerät ja mallia ei sen kummemmin tarvittu. Keriä on vielä pienet nököt jäljellä, joten luultavasti teen kolmannen variaation varasukaksi :)


1 kommentti:

  1. Hei! Sinulla on ihana blogi, joten heitän sinulle haasteen ja tunnustuksen! :) http://muffin-dreams.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista