torstai 9. tammikuuta 2014

Pääteltyjä

Sain kahdet joulun alla valmistuneet sukat pääteltyä tällä viikolla ja kun nyt tuli viimein hyvä valokuvaussää (pakkasta niin että sormet tuumas pudota, vaan mitäpä sitä ei uhraisi taiteen vuoksi) niin pakkohan se oli rynnätä metsikköön nämä ikuistamaan.


Nämä ensimmäiset aloitin jo kesällä. Malli Dropsin126-4, joka on ollut kauan henkilökohtanen Everestini, sillä olen kahdesti aikasemminkin alkanut näitä väkertää ja aina päätynyt purkamaan mokoman tekeleen. 
Vaan tällä kertaa pääsin huipulle asti, repikää siitä!
Lankana on pohjalla tummanpinkki nalle ja kuviovärinä Dropsin Alpaca kaksinkertaisena. En tiedä miten toimiva on tuo alpakka tämmöisessä. Onhan se älyttömän lämmin ja pehmeä, mutta kunhan nämä jostakin kodin saa niin pitää sitten vähän kyttäillä että miten kestää käytössä.  


Nämä toiset sukat oli lähinnä marraskuun projekti. Ostin Lankamaailmasta ihanaa lankaa, Cewecin silversoftia ja sitähän oli tietenkin pakko päästä kokeilemaan heti. Pohjaväriksi otin mustan seiskaveikan. Ryntäsin näiden valmistuttua ostamaan jättikeon tuota kimallelankaa, sen verran paljon siihen rakastuin. (Koska kymmenkunta kiloa sukkalankaa varastossa ei vain ole tarpeeksi?)


 Sukan malli omasta päästä ja kuviot pikku muokkauksin Eva Maria Lesznerin kirjasta Kirjokintaita ja -myssyjä. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti